monikaronning

Uppdatering och skola.

Just nu väntar jag på att köttfärsen ska tina så att jag kan börja laga mat. Lär ta ett tag så kikade in för här för att uppdatera läget. 
 
Förra fredagen var jag i Åmål vilket var väldigt mysigt och trevligt. Alla var hemma och vi firade pappas födelsedag och att det hade varit fars dag. Åkte tillbaka redan vid fyra för att åka hem, byta om och åka tillbaka till stan. Jag var på en för tidig födelsedagsfest hos Daniel. Förfesten var riktigt roligt! Lördagen var dock inte lika rolig om jag säger så. Mot kvällen blev det dock bättre och Becca och jag åkte till Edith och hade myskväll. Vi käkade scones med gott till och tittade på Så mycket bättre. Kanonkväll även om jag var seg!
 
Söndagen var lugn och i måndags var jag en sväng på skolan. I tisdags var det föreläsning som var så otroligt ovärd... Vi tittade på film i en halvtimme, gick ut och diskuterade en bok och hade ytterligare en gruppdiskussion. 
 
Idag har jag haft examination. Tills idag skulle vi läsa två artiklar på engelska men bara få diskutera en av dem i grupp. Gick helt okej och jag tyckte min grupp gjorde bra ifrån sig. Dock blir jag väldigt fundersam på hur utbildningen ser ut. Det är inte första gången som jag har undrat hur det kommer sig att så många kan glida igenom denna utbildningen. Jag tycker inte det är acceptabelt att stå på en redovisning och inte säga något alls. Inte när man går sjunde terminen. Inte när man klar med sin lärarutbildning i januari. BAH! Om jag får barn någon gång kommer mina barns lärare inte få det lätt alltså. Men det var som någon lärare berättade för oss ibörjan av lärarutbildningen; lärares barn kan vara de svåraste att ha skolan. Inte på grund av eleverna utan på grund av föräldrarna!
 
Nä, nu ska jag gå och kolla köttfärsen igen. Jag är hungrig!
 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback