monikaronning

Ta dig i brasan, äckelvulkan!

Jag får sova två nätter till i min egna säng, jag får ta mig en tripp på Åmålsmarknaden, jag får chansen att umgås med mina vänner lite till och att andas ut lite innan resan! Om två timmar hade jag varit påväg till Polen!
Men icke sa nicke, säger vulkanen i Island! Varför kunde inte vindarna blåsa ut mot Atlanten? Dit vill väl ändå ingen?

Så kvar i Sverige blir jag ett litet tag till! Ända tills på söndag, för då far jag till Göteborg och sedan till Polen via Danmark och Tyskland!
Vart tog tiden vägen?

Under natten till lördag åker jag till Polen! Hur tusan tiden hunnit gå så enormt snabbt är en fruktansvärt bra fråga! Tjoff, sa det och så är det helt plötsligt måndag innnan jag åker och jag som har massa saker kvar att göra! Hade tiden funnits hade min packning till Polen förmodligen redan varit klar! För det är sån jag är, ordningssam och grejerna ska vara klara i god tid, eftersom man slipper stressa sen. Underbart skönt!

Imorgon drar jag till Ullared för första gången i hela mitt liv vilket kommer bli intressant! Jag ser framemot att få se det här stället som alla snackar om, i alla fall de som varit där.

Tjipp!


Promenix!

Sara och jag tog oss ut och gick idag runt Säter! Mycket trevligt! Mina lilltår fick två presenter, dessvärre! Var sitt litet skavsår! Dem hade jag klarat mig bra utan, men det tyckte inte mina skor.

Om en stund, eller sisådär en halvtimme drar jag till fru Blixt och herr Svanér vilket blir skoj!

Btw, jag var med i Dalslänningen idag! Göööööörsnyggt alltså! Utklädd som lärjungen Jakob, och så bra utklädd så att det kom fram gamla lärare sen och sa "jag kände igen de där ögonen så väl, men jag kunde placera dem på någon, men nu såg jag ju att det var du" Hehehehehehe!


Tuesday

Idag har det fixats och trixats med en massa olika grejer! Imorse drog jag till Bengtsfors för att fixa med konfirmandkåporna! Jag och Erica la allt i påsar och skrev namn på dem! Vistelsen i la Bengtsförs avslutades med en fika på Tosca vilket gjorde att jag fick mig en pratstund med Jeanette!

När jag kom har beställde jag biljetter till tåget, så jag tar mig till och från Stockholm. Har även köpt ett bröllopskort nu och när jag gjorde det tog jag mig även en sväng i Åmåls butiker som inte hade något att erbjuda! Väl hemma letade jag upp skorna jag tänker ha på mig på bröllopet i Polen och dem har jag haft på mig sen dess!  Får ju gå in dem lite iaf!

Att det faktiskt är Tisdag idag kan jag inte få in i min skalle! Jag hatar när det har varit helg så att den övergått på måndagen, man blir helt vilse och det gillar jag inte!P.S

Ska förresten göra lite reklam för Millas (och Davids men jag tror inte att han kommer få ha ett finger med i spelet när det gäller det här och förresten kommer han inte vilja skriva) blogg!

Spana in läget va!

http://millaochdavid.blogg.se/


:)

Det blev ingen promenad med Sara idag! Dumma väder! Dock blev det två andra promenader på eftermiddagen/kvällen när vädret tillät det! Tog först en med Maria och då gick vi upp till Örnäs! I djurparken har de fått djur igen, bland annat världens sötaste lilla lamm. Så puttinuttig så! Strax efter sex någon gång kom Milla! Vi gick runt i nästan hela Åmål, skönt med frisk luft var det i alla fall!

Om två veckor är jag i Polen! Det är lycka det! Snackade med min kusin härromdagen och hon berättade att deras katt fått en liten unge! Den ska jag gosa med när jag kommer ner, lite i alla fall! Det ska bli så enormt skönt att åka ner till Polen igen!


Min kusin Magda och jag!


.

Idag satt jag ute på balkongen för första gången i år, och det var enormt gött alltså! Varmt och skönt!

Imorgon blir det promenad med Sara, också kallad för Kexet, så jag hoppas på riktigt vackert väder!

Nu blir det att lyssna på bra musik!

God natt