monikaronning

MJAU!

http://www.youtube.com/watch?v=nn2h3_aH3vo&feature=player_embedded

Sjukt bra! Spana in den!

DAG SJU - FAVORITBLOGGAR

www.idamarielle.se
Ida, en av mina allra äldsta vänner!

www.millathewife.blogg.se
Min nygifta kompis som flyttat norrut!

LÄS LÄS LÄS!DAG SEX - DAGENS LISTA

Sorry, gårdagen var fullbokad av annat skoj! Här kommer gårdagens lista!

DAGENS LÅT:
I have no idea! Har hört massa bra låtar som jag inte vet varken artist eller låtnamn på
DAGENS KLÄDSEL: Jeans och t-shirt.
DAGENS DUSCH: I Saras pyttelilla dusch
DAGENS FRISYR: Utsläppt, plattat
DAGENS HÄNDELSE: GÖTLABOOOOORG! Ikea, Kelly's och Sara!
DAGENS PLANER: Fest
DAGENS VILL HA: Allt och ingenting
DAGENS DROG: Vatten
DAGENS SAKNAD: Walter! Hahahaha! En Lisebergskanin!
DAGENS DUMMASTE: Den sista ölen kanske?
DAGENS FINASTE: min dans i saras vardagsrum till dr bombay!
DAGENS KÖP: Böcker!
DAGENS GODIS: En klubba!
DAGENS KÄRLEK: Att hitta mängder av billiga böcker
DAGENS LYCKA: Hmm, klubban jag hittade i min väska!
DAGENS AVSLUTANDE: På en madrass klockan 03.30DAG FEM - MIN FAMILJ

För det första har jag kommit på att jag under den första dagen av den här utmaningen glömde att berätta något av det allra viktigaste om mig. Jag är stolt halvpolack! Att jag glömde berätta det gör mig faktiskt lite arg!

Min familj består idag av pappa, bror, pappas sambo och en katt.
Min mamma gick bort 2003, i juni var det sju år sedan. Att förlora en förälder önskar jag ingen. Jag önskar varje dag att alla mina vänner får ha kvar sina föräldrar länge i livet. Jag älskar henne oerhört mycket , och jag tänker på henne varje dag och saknar henne oerhört mycket. Jag stod mamma mycket nära, och allting som händer under den perioden minns jag mycket väl. Att tänka på det får mig att vilja gråta, jag önskar ofta att jag kunde få gå tillbaka i tiden för att få prata med henne. Det är mycket jag skulle kunnat avstå i mitt liv, bara jag fått ha mamma med mig längre.

Utan min älskade pappa, och mina vänner, vet jag inte vad jag skulle gjort, vem jag skulle vara som person. Pappa och jag pratar mycket och han är mitt stora stöd i livet. Han är en mycket stark person, med lika konstig humor som jag.

Min bror och jag har inte alltid kommit jättebra överrens så han ofta varit en liten irriterande fluga på min axel, men ju äldre han har blivit ju bättre kommer vi överrens och vi vet båda vad vi varit med om vilket är stöd, att vi inte är ensamma.

Pappas sambo är den snällaste person som jag träffat. Hon vill oss väl, tänker alltid på mig och min bror. Totalt raka motsatsen till askungen. Pappa är mycket lycklig, vilket gör mig lycklig. Hon har absolut inte försökt ta mammas roll men hon finns där om man vill prata eller bara umgås.

Sedan har vi min lilla kissekatt! Han gillar oliver, sommar och skinka! Att komma och väcka mig mitt i natten är också en höjdare! Speciellt att hoppa upp på byrån för att välta ner något. Han är en liten ljuspunkt, då han alltid hittar på något hyss! Gulleplutt där!

Resten av min familj, eller min släkt finns i Polen! Där har jag morbröder, moster, kusiner och kusinbarn plus en hel drös till med släktingar! Jag älskar att vara där, det är mitt andra hem.

Nu vet ni lite om min älskade familj!

Tack.


GBG!

Just nu befinner jag mig i Götlabort hos Sara den rara också kallad för Kexet! Vi har varit på ett kallt men mycket vackert Liseberg under kvällen! Mycket trevligt!

Nu väntar film och pizza!

Ciao!

DAG FYRA - MINA FRAMTIDSVISIONER

Vad vill jag göra i framtiden?

* Bli färdigutbildad lärare
* Få ett jobb som jag trivs på
* Eventuellt jobba på någon svensk skola utomlands i något år
* Resa runt i världen
* Bilda familj


Jag nöjer mig dock med att alla i min omgivning mår bra och är lyckliga, för är de det, så är jag det!

DAG TRE - MINA TRE STÖRSTA INTRESSEN


Det var ju komiskt, att de TRE största intressena skulle skrivas på just dag TRE!


Nåja, mina tre största intressen var det!

Om mina vänner och min familj kan räknas som ett intresse, så är det absolut ett! Jag älskar att umgås med dem, och utan dem vet jag inte riktigt vad jag hade gjort.

Sedan har vi läsning. Att läsa en bok och få befinna sig i en helt annan värld, och bara glömma bort allt runtomkring sig är väldigt skönt! Man kopplar bort hjärnan ett tag typ.


Kan vi nöja oss med två intressen? Det dyker kanske upp något om en stund, men just nu står det ganska still! Så får det bli!