monikaronning

Vilka underbara dagar!

Åter igen går veckan mot sitt slut. En vecka som har varit en väldigt bra vecka. Jag är skitnöjd! Denna veckan har jag lyckats med många bedrifter alltså. Stina och jag har börjat träna på Friskis & Svettis, Rebecca och jag har under veckan börjat skriva på våra arbeten ( vi är nog vanligtvis sist med att börja skriva annars ) och jag har haft spelkväll hos mig med ett par sköna polare! Så här borde varenda vecka se ut alltså.

Igår firade vi Malin som fyllt år. Festen var sjukt rolig alltså! Sen bestämde Stina ( som skulle sova hos mig ) och jag att vi inte skulle ut, utan vi gick till Burger King och levde loppan! Helt perfekt kväll var det. Nu är jag dock ganska trött, sover alltid dåligt efter att jag varit ute men det hindrar mig inte från att köra dubbelträning idag. Hojhoj, nu ska jag dricka lite mer vatten så jag har något att svettas ut sen!

Hejsvejs!

My day!

Onsdag it is! Ägnade dagen åt plugg och träning. Satt på universitetet och pluggade med Rebecka från halv tio till halv fyra vilket ledde till att jag skrivit klart inlednings-delen på arbetet som ska in om fyra veckor typ? Det är en prestige i sig alltså, att ha börjat skriva på en inlämning redan nu, trots att vi faktiskt har en skrivvecka till det. Men på skrivveckan kommer det hända bättre grejer. Då ska jag nämligen till Milla i norr, vilket ska bli väldigt roligt!

Sedan har jag haft premiär på Friskis i Karlstad. Fina grejer det. Är riktigt glädjetrött, som jag så fint kallar det! Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan hälla upp lite hallon och kolla på film!

Hejsvejs!

Onsdag

Sista veckan av den här kursen går mot sitt slut. Den enda som är kvar nu är en bokrecension och en examination som jag har på fredag. Den här kursen har varit otroligt givande! Vi har varit i skolan nästan varje dag och vi har haft en hel del studiegruppsarbeten, inget jag klagar på. Nästa kurs kommer bli ganska slapp tror jag eftersom det är en fördjupningskurs. Tror vi har tre små studiegruppsarbeten och ett individuellt arbete där vi ska fördjupa oss om något vi funnit intressant nu och jag vet redan vad jag ska välja så jag ser fram emot att sätta igång!

Veckan har hittills varit sjukt bra! Den har varvats med studier, vänner, träning och Grey's Anatomy och veckan ska fortsättas på samma sätt. Underbart!

Nytt år, nya möjligheter.

Igår åkte jag tillbaka till Karlstad och det är väldigt skönt att vara hemma igen. Att slippa ligga på en bäddsoffa, där övergången mellan sittdelen i trä och själva madrassen, skär in i sidan på mig är för jävla skönt rent ut sagt. Nåja, så illa är det inte, har en bäddmadrass på detta men det är inte speciellt bekvämt ändå.

Idag har jag softat lite för mycket kanske. Borde läsa lite i skolböckerna, diska och duscha. Något positivt är att jag bakat bröd i alla fall. Muy bien!

Nej, gott folk, nu ska jag återgå till pluggandet. Eller vem försöker jag lura? Nu ska jag BÖRJA plugga, eller diska.