monikaronning

Flowerpower


Pluggelipluggplugg

Sitter på stadsbiblioteket och pluggar, eller åtminstone gör jag ett försök till det. Jag har suttit här sen kvart i tio och tre timmar senare jag fokuserat mig på att skriva i ungefär en halvtimme. Det är så jag jobbar. Tur är väl att jag inte har så mycket kvar egentligen. Reflektion och lite annat smått och sen blir det att läsa igenom och ändra alla mina fel. Mitt mål är ju inte så långt borta. Tre timmar till ska jag sitta här i alla fall. Då borde jag bli klar.
Ska bli sååååå skönt.

Hejsvejs

Pluggeliplugg

Ytterligare en dag med plugg har det varit idag. Kom nyss hem från universitetet där jag tillbringat dagen. Jag håller på att bli tokig på den där rapporten. Jag vill vara klar och imorgon har jag deadline på den. Den ska in på fredag men jag ska bli klar med den. Som tur är ser det ut som om jag kan klara av det. Har egentligen inte särskilt mycket kvar på rapporten men min motivation är som bortblåst. Morgondagen ska i alla fall tillbringas på stadsbiblioteket med Becca.

En omotiverad Monk!

Läkare Monk till din tjänst!

Fadderhäng numero dos är det dags för idag. Detta betyder att dagen kommer bestå av lekar, fest och härliga vänner och sånt tackar jag aldrig nej till! Förra fadderhänget fick ju vår grupp reda på att vi skulle ha tema läkare och efter det fixade vi sjukt snygga tröjor. På ryggen står det LÄ(S)KARE UTAN GRÄNSER. LÄSK är lärarnas organisation, de som håller i nollningen med mera så hur fiffiga var vi (läs: personen som kom på idéen) när vi la in ett s i parantesen!

 

Igår ägnades dagen åt lunch på stan, solmys och filmkväll. Den räddaste haren i stan har avverkat ytterligare två skräckfilmer. Jag skulle kunna räkna antalet skräckfilmer som jag sett på en hand och nu kan jag alltså lägga till ytterligare två fingrar för Saw 2 och Motorsågsmassakern. Ojojoj alltså!

Ha en underbart trevlig dag i alla fall, för det ska jag ha!

 


UPDATE

Helgen var underbart rolig! Fest till morgonen, på riktigt. Tror att Amanda och jag la oss runt sex på morgonen.

Just nu sitter jag och gör ett försök till att plugga på skolans bibliotek. Med fötterna på stolen bredvid, datan i knät och ett skrivande på tagneterna så kan de runt mig tro att jag pluggar i alla fall.... Men icke sa nicke, här sitter jag och funderar på allt annat än vad som har med den här jäkla rapporten att göra! Den ska in nästa fredag, vilket gör att jag har typ sex-sju pluggdagar på mig och detta gör mig inte stressad! Jag är inte stressad över den än så därför skriver jag inte särskilt mycket. Igår däremot, då var jag stressad och lyckades skriva en hel del.

Gårdagen bestod förutom plugg av fadderhäng och fadderutbildning. Vid fyra var vi ett helt gäng som spelade volleyboll och shit vad roligt det var! Efter att mitt faddergäng vann volleybollen satt vi i solen i en timma för att sedan gå på faddeutbildningen som varade i cirka 25 minuter. Resten av kvällen ägnades åt mer fadderhäng. Vi spelade kubb och brännboll och satt och myste på Sandgrundsudden till halv elva typ. En hel fantastisk kväll med andra ord.

Ikväll blir det eurovisionmys hos Becca! 


AMANDA!

Om någon timme kommer Amanda vilket ska bli fantastiskt trevligt! Vi ska snacka massor, käka mat, festa och dricka kaffe! Läääääängtar!


BILDBOMB!

Det var fasligt vad smällt i den här bloggen det senaste... Jag bjuder in till en bildbomb! Lyckan när jag fann ett sätt att få fram alla bilder från en av mina gamla mobiler var total. Bilder som jag trodde skulle vara borta för alltid. Detta gjorde i alla fall min gårdag!

Magnifico!


Det smällde kraftigt!

Vilken vecka det har varit! Ojojoj!
Veckan har bestått av fest, fadderhäng, valborg, examination, sommarjobbsmöte, boda borg, sol, grillkväll m.m.
Blir för mycket att skriva om allt som hänt alltså... Men jag sammanfattar veckan med två ord; jäkligt rolig!

Min goda vän Rebecca, som bloggar här la upp världens bästa bild idag, som jag bara måste dela med mig av. Så sjukt bra! Stämmer så bra! :D