monikaronning

Vackert

Att drömma
är att leva
i sin högsta önskan
bara för en liten stund

Att drömma
är att tro
att det mest fantastiska
faktiskt kan hända

Att drömma
är att veta
att just du
är värd det allra bästa

Att drömma
är att älska livet
för det är magiskt
om du bara vågar

vågar leva
vågar tro
och vågar drömma
 
http://thebecca.blogg.se/
 
Min goda vän Becca är ett geni! Den här dikten har hon skrivit själv och jag tycker den är helt fantastiskt! Därför kommer den åka in i en ram inom kort.

Jomenvisst!

Idag ska här pluggas klart! Vore ju fantastiskt trevligt om jag skulle kunna skicka in skiten idag och få en riktigt långhelg. Dessutom måste jag bli klar idag, annars kan jag inte gå på stan med Becca imorgon. Om jag ändå fungerade på så vis att jag gjorde klart saker i god tid alltså, dessvärre gör jag ju inte det! Just nu tänker jag ju att jag har hela dagen på mig och jag inte alls behöver stressa. Menmen, jag får väl ta mig i kragen och se till att börja plugga! För en gångs skull har jag inget mer planerat idag, förutom en sväng till affären kanske men den ligger ju tre minuter bort så det är ju snabbt avklarat.
Ha en fin dag, mina vänner!

Plugg plugg plugg

Dagarna består av ganska mycket plugg just nu! På torsdag har vi en inlämning som ska in och jag gör som vanligt allt i sista stund! Har halva uppgiften kvar men det är ju två hela dagar kvar så än så länge är det ju lugnt. Som tur är består dagarna av annat också, som till exempel fika hemma hos Stina! Kolla in cupcakesen och kolakakorna på bilden längre ner liksom?! MUMS!


Gårdagen

Musikquiz och party! Sjukt kul kväll med fina vänner!


Måndag

I helgen var jag i Åmål på marknad! Samma gamla skit som vanligt men också samma gamla goa' vänner som vanligt! Helt fantastisk helg!

Idag var jag och pluggade på skolan i ungefär fem timmar men fick inte speciellt mycket gjort för det!

I veckan blir det mer plugg och förmodligen filmkväll med LÄSK! Imorgon ska jag till IKEA med lillebror och hans tjej, hoppas att jag hittar något roligt!


Oct. 17, 2012

Sen i torsdags har det varit full rulle! Fest, kompisar och lite plugg! Två av mina "gamla" vänner har varit här i helgen vilket har varit sjukt mysigt och kul!!
Igår hade jag ett seminarium som var väldigt intressant! Satt och tjatade i en timme och vips så var seminariumet avklarat! Efter det lunchade jag med Stina och Rebecca och sen satt vi och "pluggade" ihop. Vi satt och diskuterade massa filmer! Läste dikter gjorde vi också! Kolla in den på bilden bara? Den är ur Lennart Hellsings bok Sjörövarbok!

Jaja, en kort uppdatering fick det bli idag för nu ska jag iväg och fika med Stina och Becca! Hejsvejs!


Höst


Vacker himmel


Tacksittning

Igår var det dags för tacksittning med bad taste tema! Alla var verkligen jättefula, vilket var en komplimang under kvällen. Jag hade en jättetrevlig kväll i alla fall!


Full rulle

Dagen har gått i ett!
9.30 vaknade
10.00-14.30 Rebecca kom hit för att plugga inför en bilderbokskonferens som vi hade över nätet! Den handlade om genus och var sjukt intressant!
14.30 Var på stan för att träffa Stina. Snabb sväng på myrorna och boulevard.
15.15 Hos Emil som bjöd på jättegod äppelpaj! Satt och tjatade med gänget som var där.
16.30 Åker hem för att handla, städa och käka
18.30 Träning på Friskis. Kom på mig själv att le flera gånger under passet, lyckokick!!
20.00 Johanna kom för kvällsmat och prat!

Har haft en helt fantastisk dag :)


<3

Grattis på födelsedagen mamma!
Jag saknar dig!


Oktober

Vart helsike tog september vägen? Helt plötsligt stod oktober och knackade på dörren och med sig tog hen med sig regnet. Skulle möta Becca klockan två på torget och tog cykeln men efter halva vägen började det spöregns och jag var lika blöt som en hund som nyss hoppat i plurret! Som tur var tog Becca och jag en kaffe på Waynes så dagen räddades på bästa sätt! Efter kaffet tog vi en sväng på stan och slösade pengar. Fixade en outfit till tacksittningen på lördag och omg vad snygga Becca och jag kommer vara!
Hittade lite nya grejer och sen stack vi och handlade på Maxi och var inte hemma förrän halv nio!