monikaronning

Man must dance.

Skola, fika, sol, musik och skratt kan väl sammanfatta denna vecka hittills! Åkte till Stina och fikade imorse, sen drog vi till Bergvik med Becca och handlade. Kom hem och fick till min stora glädje se att min Glossybox hade kommit! Som ett barn på julafton sprang jag öppnade jag det fort som attans. Kommer komma en recension någon dag framöver, när jag har tid. 
 
Imorgon är det nämligen storkalas på gång! Emil fyller år och ska ha fest! Kommer bli awesome!! 
 

Hehe


Procent i fängelsehålan

Kändes lite som att sitta i ett fängelse i skolan idag. Satt vid fönstret och såg att högt där uppe sken solen men den nådde inte ner. Förmodligen hade fångarna en bättre dag eftersom de slapp lyssna på procent. Hehe!


Feb. 24, 2013


Kisselikisselkissemiss

Så typiskt katter! Haha! Kan höra katten säga Va? Det där har jag inte gjort!

Skepp ohoj, här var det skoj!

Fältstudie, check! En stupad pirat är vad som finns kvar av mig denna veckan.. Fyra dagar i skolan plus en lektion ute i verkligheten gör att helgen blir lite extra efterlängtad.

Helgen kommer bestå av en del matteplugg eftersom jag inte räknat klart veckans tal, melodifestivalmys och fredagsmys hos Stina! Finfint (:


Sött!


Feb. 20, 2013


Division och bråk

Att två lektioner kan vara så tråkiga alltså! Obligatoriska lektioner innebär att man tvingas lyssna på genomgångar om sånt man redan och kan. Då och då kommer det något som jag friskar upp minnet med men mestadels av all tid dör jag av tristess alltså! Väntan på rast och kaffe piggar upp, Pinterest(?) också! En väldigt bra app där jag hittar alla bilder.
Igår fikades det, idag fikades det och imorgon ska det också fikas! Häääärligt!


Feb. 18, 2013


Absolut!


Dra på trisso!

Det var en väldigt lyckad fest igår! Kul att träffa både gammalt och nytt folk. Runt tolv drog vi in till stan men alla drog åt olika håll typ. Själv stack jag och åt med några stycken och sen drog jag hem! Kanonkväll!!

Idag vaknade jag vid ett, vilket inte händer ofta! Det var skönt att sova ut i alla fall! Drog till Stina vid halv tre och blev kvar där hela kvällen typ! Peter och Emil kom och fikade och vi satt och tjatade och lyssnade på musik! En väldigt trevlig dag. Nu ska det bli spännande att få se om jag kan sova inatt? Efter typ tolv timmars sömn är det lite tveksamt!


Lördag!

Började dagen med en liten runda på stan med Stina och därefter gick vi till Mat & Muffins(eller Muffins & Mat  kanske det hette). Sen åkte vi till mig och fikade! En bra start på dagen. Kolla in maten vi åt på stället alltså? Chips till liksom? Passade dock bra, svinmätt blev jag!
 
Eftermiddagen har varit lugn, kvällen blir desto livligare eftersom jag ska iväg på inflyttningsfest och utgång! Kommer bli kanon! 


 
 

RAWR!

Bästa bilden ever!


Alla hjärtans dag

Ojojoj, vilka många argument det finns om det här dagen. Dagen som diskuteras mer än väldigt många andra kanske?! Själv är jag egentligen mer för det där extra i vardagslivet som kommer lite mer spontant och som man inte alls är beredd på, det lilla som gör en lite extra glad! Sen tycker jag att det är bra med en dag då man verkligen ska uppmärksamma varandra. Det finns säkert många som glömmer bort att uppmärksamma varandra och som stressar sig genom livet utan att komma ihåg varandra. Vardagslivet flyter på och det blir en vana att man har den andra partnern där liksom och då är det väl tur att alla hjärtans dag finns där?
 
Vad har jag pysslat med på det här årets alla hjärtans dag då? Jo, jag var i skolan en sväng, bakade muffins, fikade och hade kompishäng bestående av matlagning, film- och tvmys med Daniel och Becca! 
 
Får väl passa på att göra en extra tackning till min familj och mina vänner idag (eller igår såg jag på klockan nu). 
Tack för att ni är ni! ♥

Att lära sig av sina misstag

Drack första koppen kaffe vid ett idag och det har jag fått sota för resten av dagen. Mitt huvud värker! Visserligen kan huvudvärken bero på alla andra tusen saker som jag går omkring och grubblar på men då skulle jag väl ha haft ont i huvudet de andra dagarna också känner jag... Trots att jag druckit fyra koppar kaffe sen ett så vill det inte riktigt släppa. Menmen, den går väl över så småningom.
 

Feb. 12, 2013


Hello!

(Jag är medveten att det inte är jul nu men lika kul är detta ändå)


Helg

I fredags hamnade jag i Åmål vilket var väldigt mysigt! Hade tråkigt och kände mig så rastlös så drog dit och hängde med pappa och Maria. Åkte tillbaka igår och drog till Daniel med en gång, där Emma och Rebecca redan var! Vi käkade tacos och kollade på melodifestivalen och qx-galan. Mycket bra och mycket mysigt!


:)


Nostalgi

Lektion med vernissage och läromedelsanalys, fika och matteplugg har dagen bestått av. På läromedelsanalysen fick jag min gamla mattebok i nävarna och blev nostalgisk. Jag älskade de där böckerna!

Fikade på Waynes med de gamla vanliga och sedan träffade jag Johanna för att ta en sväng på stan! Nu är jag hemma och ska baka världens godaste kakor. Ha en bra kväll :)


Tisdag.

På något vis har den här dagen hunnit bli kväll. I förmiddags var jag i skolan, hade lektion och kursråd. Rebecca och jag är kursrepresentanter så vi fick ha ett litet möte med klassen innan vilket var askul! Kunde ju inte låta bli att skoja till det genom att slå i bordet och förklara mötet öppnat och sen när våra klasskamrater gick la jag upp fötterna på bordet, bossade och fnissade. Såna där typiska konstgheter som kan hända när jag och Becca umgås. 
 
Efter lektion och kursråd så hade min grupp och jag lite grupparbete att ta itu med och sedan åkte jag hem. Sen dess har jag hunnit träna, städa lite, fixa mat och vattnat blommor och lite sånt. En sån där mysig eftermiddag som försvann på något sätt fast jag egentligen inte gjorde så mycket. 
 
Imorgon blir det lektion på förmiddagen, vernissage till och med! Efter det ska Becca och jag plugga matte och sen blir det dubbelfika på stan! Finfint! 

True!


Måndag

Ny vecka och nya möjligheter! Detta betyder också att det finns nya möjligheter till nya byggen. Idag var det cuisenairestavarna som fick agera byggvirke!

Har nyss kommit hem från skolan i alla fall. Kaffet är kokat så det ska snart drickas! Resten av eftermiddagen blir det plugg!
Ha en bra fortsatt dag!


Mando Diao

 
 
 
 
Gårdens konsert med var verkligen fantastisk! En timme fylld av magi. Aftonbladet hade gett turnépremiären fyra eller fem plus och det var de verkligen värda! Magnifikt! 

Tardis


Helg

Så nöjd jag var igår kväll över att jag skulle kunna få sovmorgon idag men tydligen ville inte mitt huvud detta eftersom jag låg och vred och vände på mig till fyra imorse ungefär. Sen somnade jag men drömmarna har tagit över min sömn under den senaste tiden kan jag ju inte påstå att jag är utvilad. Menmen, skönt att det är fredag och jag är ledig i alla fall.
 
Ikväll blir det nystartsfest på Tempel och imorgon blir det konsert med Stinis! Vi ska på Mando Diao, vilket ska bli supersköj! 
 
Ha en bra helg!

Comes and goes