monikaronning

Det är lungan, jag lever!

Sportlovet gick långsamt. Jag hann med massvis och jag förstår inte hur en veckan kunde kännas som två. Jag var en av få som tyckte det var skönt att börja arbeta igen liksom? Under den lediga veckan var jag i Göteborg och Trollhättan. Jag hann också med att träna två gånger, åka till Ikea och Bergvik, ta en runda på stan, umgås med Stina, städa och ha spelkväll. 
 
Den här veckan har gått så fort så att jag skulle kunna tro att det bara är onsdag imorgon. SÅ fort har det gått. Skönt att vara tillbaka igen i alla fall! Nu har jag snart tvättid. Det är verkligen skönt att få det gjort under veckan så  man har helgen lite mer fri. Imorgon kommer jag eventuellt behöva berätta för mina ungar att det inte kommer bli något bad. De har längtat efter detta sen jag började arbeta. Ser inte fram emot det alltså menmen så kan det vara. De får längta lite till helt enkelt! 
 
Något fantastiskt hände idag förresten! Jag fick min nya kaffebryggare på posten! Jag blev som ett barn på julafton alltså. En Moccamaster!!! Nu är och kommer den förbli en av mina käraste ägodelar! Wiiiiiie!