monikaronning

New shoes!

Hade en utomordentligt trevlig kväll igår! En runda på stan och efter vi var trötta på att känna oss som packade sillar i butikerna så gick vi hem till mig för att dricka te och spela alfapet. Fick en födelsedagspresent av Stina, väääääärldens snyggaste förkläde med ugglor på! Köpte ett par dojjor igår också:

De är dock mycket snyggare i verkligheten. Eftersom det var 20 % rabatt så kostade de bara 239:- Helt okej pris alltså!

Hann dessutom skriva klart både en examinationsuppgift och en annan inlämning igårkväll, vilket gjorde att jag tog mig en sovmorgon idag och sov till klockan var kvart i 10. Tror aldrig jag sovit så gott tidigare. Det var så skönt att vakna upp  utvilad. Det behövde verkligen jag!

Efter att ha ätit en frukost bestående av världens blandning så jag ska jag nu gå ut med soporna, diska och packa för att sedan bege mig till Åmål!





Tjejkväll på stan!

Imorse var jag på sista föreläsningen för den här kursen. Nästa vecka börjar nästa delkurs med ett betydligt mer fullproppad schema men det ser jag framemot. Det går rykte om att vi bland annat ska vi spela basket, sittandes i rullstolar. Kommer bli sjukt spännande och lärorikt. Synd att det bara gäller basket, hade gärna testat på en dag på universitetet i rullstol.

När jag kom hem fixade jag mat, wokade grönsaker med nudlar och kyckling. Skulle egentligen förberett maten igår men det var inte så lätt eftersom de wokade grönsakerna var slut! Annars har jag bara tittat på vänner och druckit kaffe idag fastän jag borde ha pluggat men det kan jag göra senare ikväll efter tjejkvällen.

Just det, tjejkväll i city är det idag! Ska dit med Stina och innan ska vi till Carli och köpa glass! Jag hoppas på att kunna fynda ett par höst-skor och lite billiga överdelar. Det ska i alla fall bli sjukt trevligt!

Fick dessutom reda på att en av mina bästa vänner, som flyttat uppåt landet, kommer hem i slutet av oktober! Sååååå roligt! Vilken bra förtidig födelsedagspresent att få reda på det! LYCKA! ♥



Glad tjej!



Alla "måsten och borden"

Tänk vad mycket som borde göras!
Dagens måste är att plugga men gör jag det? NEEEJ!? Skit alltså. MEN, om en liten stund ska jag börja på både min bar (begreppsanalys med reflektion) och min inlämning. Vore ju gott att ha startat på dem så att jag kan fortsätta där jag är imorgon.

Vad har jag då gjort idag, istället för att plugga?
* Varit på Ica i Haga. Världens sämsta Ica-affär btw, ska aldrig handla där om de inte får ett superduperbra erbjudande! Fick en välkomstpresent utav Ica eftersom jag flyttat till dundersköna Karlstad, nämligen kaffe och bullar, men inte tusan hade de något av grejerna, så jag fick snällt gå hem!
* Åkte ut till Bergvik för att få tag på det där uschla kaffet och bullarna och för att handla på Coop. De hade så bra erbjudanden så jag var helt enkelt tvungen!
* Lagat mat och diskat. Tråkigt men nödvändigt.

Nej, nu är det dags att börja plugga, vare sig jag vill eller inte!


Back on track

Igår kom jag tillbaka till Karlstad. Home sweet home! På en timme igår hann jag göra mer saker än vad jag hann göra under lördagen tror jag. Sprang runt som en dåre i lägenheten (och källaren)! Städade, kastade sopor, tvättade, handlade och plockade med allt möjligt. Muy bien!

Denna veckan i skolan är den jobbigaste på länge, förmodligen för att det börjar närma sig första kursslutet. Denna veckan har vi två redovisningar och två inlämningar. Redovisningarna är klara och ska bara redovisas. Inlämningarna ska in senast söndag men jag tänker bli klar med dem på fredag så att jag kan njuta av helgen!

BYE!

Praktik

Igår påbörjade jag min praktikvecka vilket var och är otroligt roligt! Bara jag kliver innanför dörrarna på min praktikskola känner jag att det känns rätt och att det är detta jag vill göra i resten av mitt liv. Även om yrket är otroligt påfrestande ibland så ger det så mycket tillbaka. Helt fantastiskt att ha funnit något som känns så fruktansvärt rätt!

Love it!

MAAAAT!!

Har nyss käkat mat! Mätt som en plätt är vad jag är nu. Idag blev det kyckling, pommes, bearneisesås och grönsaker. Sjukt gott!

Ikväll ska jag ägna tiden åt att packa, då jag åker till Åmål imorgon, skriva ut lite papper, boka tvättid, diska och titta på vänner! Mysigt!

(:

Tisdag

Vilken dag det har varit! Vi hade "långdag" i skolan. Var på lektion mellan 9.00 till 12.30 ungefär för att sedan träffa studiegruppen fram till 15.30 eller vad klockan nu var när vi slutade. På lektionen kollade vi på en dokumentär som hette Ett oäkta barn och finns på svtplay. Rekommenderar den trots att den var väldigt sorglig! Hemskt att sådant hände för inte allt för länge sen!

Nåväl, efter jag kom hem slog jag mig ner i soffan och förutom att stiga upp för att duscha, diska och fixa lite mat så har jag suttit här sen dess. Sjukt trött är vad jag är och jag hoppas att jag kommer i säng i tid ikväll!

Imorgon är det dags för ytterligare en "långdag" då vi har lektion på förmiddagen och sedan träffa studiegruppen för redovisningsfix! Känns som om det är mycket denna veckan men veckan efter praktiken kommer bli ännu värre! Då har vi två redovisningar och två inlämningar som ska vara klara. Längtar tills jag kan pricka av de sakerna i alla fall!

Hejsvejslingonfejs!

Trött tjej!

Helst av allt skulle jag typ vilja sova bort hela dagen, eller ja, åtminstone till klockan 10-11, men icke sa nicke! Min kropp hade bestämt att den var pigg vid 20 i 9 så nu sitter jag här. Jag har lite grejer att fixa med idag ändå så bara jag tar mig upp ur soffan så jag ska jag börja på med dem. Men hur kul är det att sortera block och rensa bort det man inte vill ha ur dem egentligen? BAH! Dessutom måste jag plugga. Tänkte att jag skulle få gjort det idag eftersom jag ska träffa Stina imorgon.

Nåväl, ett avsnitt av vänner får det bli så får vi se om jag kan ta tag i att göra-listan sen!

Puss!

Ljus i vårt hus

 



Gårdagen

Full fart framåt skulle nog kunna sammanfatta gårdagen! Först var Elin här och på kvällen skulle jag ut. Melody Club var asbra verkligen! Har dock inga revben kvar idag men jag klarar mig nog ändå ;>

Idag ska jag nog fixa lite här hemma. Behöver ta ett tag med dammvippan bland annat och sen har jag en påse med block från förra läsåret som behöver gås igenom! Funny day...

Nu ska jag dock försöka göra mig lite frukost!

BYE!

Äntligen...

... har jag internet! Det är typ nu jag verkligen förstår vad beroende jag är av det. Jag menar bara att kolla schema, nyheter och lämna in inlämningar till skolan. Fast det förstårs, det har varit väldigt skönt utan både tv och internet måste jag säga!

Imorgon blir det party på Nöjesfabriken då universitetet bjuder alla studenter, eller hur det nu var? Ska bli trevligt!


Ciao!

Karlstad

Har bott min första vecka i Karlstad vilket har varit finemang! Känns skönt att ha kommit igång med skolan igen. Specialpedagogik i ett helt år, love it! (Kommer förmodligen inte låta så när jag har diverse inlämningar och skit i framtiden men just älskar jag det i alla fall)

Nu är jag hemma en sväng i Åmål. Känns konstigt att vara här i mitt före detta rum som inte alls ser ut som mitt före detta rum. Det enda som finns kvar i rummet från "min tid" (känns som om jag är 100 år nu va?) så är det min vita stora garderob och mina tapeter. Intressant. Hehe!

Tjingeling tills nästa gång (läs: tills jag fått internet i lägenheten)