monikaronning

BA BA BA BA!

Och första pris för "Veckans sämsta bloggare" går till..... mig! Mitt sista inlägg var förra tisdagen om jag inte är ute och cyklar! Det kanske får bli ändring på det!

Håller just nu på med tredje boken av Stieg Larsson, Luftslottet som sprängdes! Läste de två första för några månader sen, började sedan med den tredje men bestämde mig för att ta en paus, som råkade bli lite för lång! Men nu när filmerna ska visas på SVT så måste jag läsa ut den! Jag vill nämligen inte se filmen före jag läst boken, BIG NONO! Fast ifall jag inte misstar mig börjar de väl sända Luftslottet som sprängdes först om två veckor? Flickan som lekte med elden ska visas de två närmaste lördagarna och jag tänker sitta bänkad!

Nu får det bli sängen, ska upp vid sex imorgon, så lite sömn kan behövas!

Chip!


Gårdagens Karlstad plus lite mer

Var ju som sagt i Karlstad igår! Det blev bland annat en klänning till min kusins bröllop i maj! Ingen lär ju ha en likadan då JC, där jag köpte klänningen, inte finns i Polen. Sen köpte jag ett linne, en t-shirt och örhängen, Sara hittade desto mer.

Imorse när jag öppnade dörren låg det en present där, från min katt. Alltså var det ingen bra present enligt mig, han var nog nöjd över sitt byte! Världens fetaste mus som låg på rygg, och tjock var den verkligen!

För övrigt så gillar jag inte dumma lastbilar som ställer sig tvärs över min parkering, våran parkeringsplats, och sen kör fast! Det tog allt för lång tid tills lastbilen var borta!

Sov gott!

.

Idag är jag ledig! Sara och jag drar till Karlstad! Shoppa, shoppa, shoppa! Jag har inte handlat på väldigt länge och det behövs massa grejer! Köper jag allt kommer jag bli pank!

Hejsvejslingonfejs!


Home Sweet Home

Tillbaks efter konfirmationsläger!

Jag är görtrött och det ska bli härligt att få sova inatt! Med hjälp av en kopp kaffe kommer jag nog kunna hålla mig vaken tills det blir läggdags! Imorgon är jag ledig, vilket betyder sovmorgon! Göttgöttigöttgött!

Hejsvejslingonfejs!



Kattfnatt

Findus käkar Cheerios frukostflingor! Konstig katt det där.



 





SKEPP OHOJ!


Det är oerhört skoj att praktisera! Så det är tur att detta bara är min första vecka. Igår var det öppen förskola, prickarna och ungdomsgruppen och en del planering däremellan. Idag drar jag på konfirmationsläger, åter en gång. Fast nu är det inte jag som ska konfirmeras, jag ska vara ledare!
Idag står packning, AF och biblioteket på schemat, vad jag mer ska göra får jag se! Sen får jag nog kolla efter ett par nya skor, mina älskade converse går på sista versen! Hehe, nu var jag rolig! Skorna går på sista versen!

Nu blir det frukost och kaffe!

Full fart framåt!


Onsdag

Ytterligare en fullspäckad dag! Först var jag på praktiken, som innehöll planering och barngrupper, och sen fikade jag med Sara och Hanna på XO!

Något som bör tilläggas till dagen är att jag har haft två låtar på hjärnan sen de sjöngs och spelades på dagens barngrupp! Dansa lilla nallebjörn och vi sitter och spelar! Pappa tyckte det var roligt när jag hoppade och sjöng i alla fall!

Sov gott, för det ska jag göra!


Kanondagar

Förlåt mig mina kära läsare, ni få som finns, för att jag inte har skrivit något sen i söndags! I söndags var jag glömsk och glömde bort det! Igår var datorn avstängd när jag kom på det och idag har det varit en väldans bra och upptagen dag! Förmodligen den bästa dagen på väldigt länge!

Igår träffade jag herr Ida och fru Robin! Ett mycket trevlig träff som resulterade i fika och kortspel! Jag och Ida spelade ravdrottning, som är ett av världens roligaste kortspel! Träffar ni mig någon gång, så be mig lära er det! Det kan man få mycket nytta av! Man ska ha ett kort under baken och drottning betyder noll poäng, därav namnet! Så ni slipper fundera över det!

Idag var första dagen på min praktik! Jag är fruktansvärt trött, men lycklig också! Nu får man hålla på i fyra veckor, sen drar jag till Polen och sen kör jag igång igen!! Dagen har som sagt varit den bästa på länge! Jag kommer sova så gott inatt!

Hejsvejs lingonfejs!

Snöfotölj

Förut var jag ute och plockade björkris med David och Maria! Eller det var de som plockade, jag lekte i snön! Jag trampade igenom ett stort antal gånger, gjorde mig en liten fotölj genom att slänga mig bakåt i snön och kastade snö min bror! Första gången jag trampade igenom var det med heeeela benet! Jag trodde först att jag inte skulle få med mig skon upp, men som tur var så fick jag det! Min egengjorda fotölj blev otroligt bekväm, jag hade kunnat sitta kvar där länge om det inte vore så att jag frös så inninorden!

Nu ska jag gå och dricka lite gasat vatten, tummen upp för det!


Melodifestival

Jag är nöjd, Anna blir Sveriges bidrag till ESC! Fast jag var nöjd bara inte Darin vann! Dock tycker jag Neo borde gått vidare från andra chansen! Då hade det blivit andra bullar!

Sen så var detta med roliga historier, jag ligger back! Därför får det bli en enda lång istället.

En blondin och en advokat sitter bredvid varandra på ett flyg från Los Angeles till New York. Advokaten frågar blondinen om hon vill leka en rolig lek. Blondinen, som är trött och bara vill ta en tupplur, tackar artigt nej och vänder sig mot fönstret för att slumra lite.
Advokaten är påstridig och säger att leken är jätterolig och väldigt lätt. Han förklarar att "jag ställer en fråga till dig, och om du inte kan svara så får du böta fem dollar och vice versa."
Återigen tackar blondinen nej och försöker sova. Advokaten, som nu blir påstridg säger: " okej, om du inte vet svaret så betalar jag dig femhundra dollar."
Detta fångar blondinens intresse, eftersom hon antar att advokaten inte kommer att ge med sig så hon går med på att leka hans lek.
Advokaten ställer första frågan: "hur långt är det mellan månen och jorden?" Blondinen säger inte ett ord utan gräver bara i sin plånbok, plockar upp en femdollarsedel och ger den till honom. "Okej" säger advokaten. " Nu är det din tur."
Hon frågar advokaten: "Vad är det som går upp för en backe med tre ben och kommer ner igen med fyra ben?"
Advokaten ser fundersam ut, tar fram sin dator och söker där efter ett svar. Han kopplar in sin mobil och söker svaret på nätet, utan resultat. Frustrerad skickar han e-mail till alla sina vänner och kolleger, men ingen av dem vet svaret. Efter någon timme väcker han blondinen och räcker över femhundra dollar. "Tack!" svarar hon och somnar om igen.
Advokaten, som nu är både irriterad och nyfiken, väcker återigen blondinen och frågar: "Nå? Vad är svaret?"
Utan ett ord gräver blondinen fram ännu en femdollarsedel , ger den till advokaten och somnar om igen!

ZzZzZzzzz

Dagen har innehållit fredagscafé, promenad, våfflor och sång!

Jag är trött, så god natt!


Turbaner och ögon med mera



På måndag får man söka in till universitet, äntligen! För en månad sen gick jag runt och var jätteglad eftersom jag trodde att det var den 15 februari man fick söka in men så de till mig att det är först om en månad, vilket inte gjorde mig lika glad!

Jag diggar att solen är framme varje dag nu för tiden! Är våren påväg eller är den påväg?! Utanför har snödropparna kommit, tror till och med att de blommar, vilket är oerhört gött!

Mitt öga har haft sitt egna lilla liv inatt! Jag hade en massa John Blund-pulver i ögat! Inte speciellt fräscht eller roligt! Men nu har det övergått till att vara rött istället. Jag säger som Bill och Bull säger ; Usch och fy och blä!

Turban is the shit! Enda nackdelen är att jag brukar sätta upp håret så här lite för länge, eftersom som min lugg som sticker ut hinner torka







Toooooooorsdag

Och så var ännu en dag slut! Förmiddagen var rejält tråkig! Jag gjorde inget av nytta! Eller jo förresten, jag dammsög! Eftermiddagen började med lite gitarr, sen gick jag till Elin och satt där i en timme för att snacka lite! Sen bar det av till Bengtsfors och ungdomsgruppen där vi bakade en massa! Det blev både daimtårta, kärleksmums och kladdkaka!

På vägen hem så hände oerhört rolig sak enligt mig i alla fall! Åkte hem med min kära fader, som kom och hämta upp mig efter sitt jobb, och när vi kommit till Laxarby skriker jag "HOOOOOOOO" (på ett skräckslaget vis) och därefter börjar jag gapskratta! Pappa försökte få ur mig vad som var så roligt, men började själv skratta åt mig! Vad jag skrattade åt var mig själv, jag trodde att jag såg en älg, därav mitt hoande, men det visade sig vara ett par brevlådor! Det var dagens skratt helt klart!

Har dessutom fått klartecken på min praktik, så på tisdag får jag börja praktisera! Glädjen är stor! Praktiken sker i Bengtsfors församlingshem! Tummen upp för det!

Dagens skämt kommer här

En man ligger på ett sjukhus med magproblem när han plötsligt får diarré och skiter i sängen. Mannen får panik, viker ihop lakanet med bajset, och slänger ut det genom fönstret. Lakandet hamnar på en a-lagare som går förbi. A-lagaren brottas ett tag med detta och bajset rinner ut. Då kommer en annan man och frågar vad gör.
- Fan, du kommer inte tro mig, men jag tror precis jag bankat skiten ur ett spöke!



Hämnden är ljuv

Jag har sett och jag skådat vad Ida skrivit för inlägg i sin blogg, eller ja, i hennes och robins blogg! Och jag kan ju berätta det finns massor med vackra bilder på Ida! De kommer läggas upp inom sinom tid. MUHAHAHAHAHAHAHA!


Dagens skämt

Det får bli flera, jag älskar de här! 



Katt åt bil, blev jaguar

Katt åt ben, gick bort

Katt åt stekpanna, fräste

Katt åt deg, smet


Tummen upp för dem!

1-0 till mig!

spelar yatzy med Ida! Det är grejer det! Jag vann med dubbelt så mycket poäng som henne, men jag är ganska säker på att hon kommer vinna nu! Nu har hon nämligen gjort sig av med sitt problem och är förmodligen inte lika stressad längre! Jag har en väldans massa otur i spel dessutom! Ojojoj, det bådar inte gott för mig längre!

Snygg bild förresten va? Sen i somras tror jag minsann!

Btw , kvällens skämt kommer senare! Ska bara spela några rundor med spel till!


Glass i stora lass (fast egentligen liten skål)

Nu blir det dags för min egengjorda glass, som egentligen är fryst yoghurt i en vanlig liten IKEA-skål! Hålet kom till för någon timme sen när jag skulle kolla om den var klar, men ack och ve och fasa, det var den inte! Men nu är den! Skogsbärssmak är det by the way! Tummen upp för det!







Sol & dröm!

Solen skiner ytterligare en dag, vilket är så inninorden skönt! Funderar på ifall man ska ta med sig en kopp kaffe och en bok till balkongen sen! Bara solen når balkongen vill säga, för just nu är det skugga! En jacka vore nog att rekommendera!

Inatt drömde jag massa sjuka grejer! Om min flygresa till Polen i april! Jag ska flyga från Skavsta, vilket innebär att jag ska till Stockholm för första gången i hela mitt liv! Hur det ska gå återstår att se! Förrhoppningsvis hittar jag på Centralstationen där! Men åter till drömmen nu.

Ida, Robin och jag skulle till Polen! Först gick vi på ett flygplan, ett propellerplan rättare sagt, men när vi är uppe i luften efter två startförsök så kommer vi på att detta är ju fel plan! Detta skulle nämligen till medelhavet någonstans, så planet fick landa och vi gick av! Därefter tog vi tåget till Jönköping! Robin blev tillsagd av lokföraren för att stod och hoppade hela tiden, så sen satte han sig! När vi väl var framme i Jönköping tog vi buss till Skavsta där jag kom på att Ida och Robin inte alls kunde följa med, för då hade de ingenstans att sova när de kom fram! Skavsta flygplats var förresten ett stall, och man var tvungen att gå igenom stallet för att ta sig till flyget! Där någonstans slutade min dröm för jag vaknade av min väckarklocka! Jag är ganska bra på att drömma konstigt!

När jag var liten drömde jag världens konstigaste grej! Jag och Ida blev jagade av några männsikor nere på savannen! Ajda och jag stod vi ett träd, ett riktigt typiskt savannträd, och sa att vi måste skiljas åt, så att de inte får tag på oss! Men såklart fick de tag på mig sen ändå! Och precis när de ska dra av mig tånaglarna, som var lika värdefulla som elfenben, så vaknar jag med ett ryck och har svinont i tårna! Skumt alltså, men fruktansvärt roligt! Kanske slog jag i tårna i väggen innan jag vaknade och därav smärtan i tårna!

Ha en bra dag , gott folk!

Ett så kallat första inlägg

Nu har jag skrivit om första raden på mitt första inlägg X antal gånger! Om jag skulle få ett 1 krona för varje gång jag använde deleteknappen under ett år skulle jag var miljonär, det är jag nästan bergis på! Vilket inte vore fel, pengar behövs!

Idag känner jag mig som katten på min header, eller vad tusan man nu kallar det! Som btw självaste fröken Svanér har hjälpt mig med! Hon är inte lite bra den där filuren! Tillbaka till katten nu! Den ser lite sådär halvtokig ut, och knasig och det är nog det minsta man kan säga att jag varit idag! Då jag inte har några bilder på det får ni kolla in Ida och Robins blogg, www.kiddet.blogg.se där finns det bevis! Tänk vad skoj man kan ha med en kajalpenna! Inte illa, inte illa!

Jag avslutar mitt första inlägg med en rolig historia, men om ni tycker den är rolig återstår att se eftersom de flesta tycker att jag har ganska sjuk humor!

Bye bye!


Magister Carlbom är rosenrasande och skäller ut klassen efter noter. Till sist säger han :
- De som vet att de är idioter ställer sig upp!
Efter en stund reser sig Filip upp.
-Jasså? Du är alltså en idiot?
-Nja, jag vet inte det, men jag tyckte synd om dig som får stå här helt ensam!