monikaronning

IDAG SMÄLLER DET!


UPPE MED TUPPEN

Klockan sex ringde klockushlingen idag trots att varken skola, praktik eller jobb stod på schemat. Idag hade jag tvättid. Förra veckan missade jag två tvättider på grund av att nyckeln till tvättstugan inte fungerade och igår missade jag ytterligare en på grund av att vi hade studiegruppstid. Därför var jag tvungen att boka om och vi ta tiden 06-10. Fy farao alltså. Menmen, det behövdes och fastän jag är gött trött och det hänger tvätt i hela lägenheten så är det skönt att ha fått det gjort.

Idag ska träffa bästaste Stina och vi ska dra till Välsviken! Muy bien!

TJABBA!

Mycket har hänt den senaste veckan! Jag har varit i Åmål och jobbat tre dagar, träffat faddergruppen för första gången, haft sykväll med faddergruppen, lämnat in en miljon inlämningar(känns det som), varit i skolan, spelat mariocart, varit på tacokväll, ordnat med redovisningar, varit på marknad, bråkat med tvättstugan med mera.

Skönt att vara tillbaks i Karlstad igen, även om jag bara var borta i ett par dagar. Längtar till på lördag! Då är det fadderhäng som gäller, ska bli sjuuuuuuukt roligt!

Helgen

Egentligen skulle Ida ha varit och hälsat på mig i helgen. Men dessvärre så kom det lite skola i vägen så vi får det en annan helg. Ida och jag har inte setts sen i januari. JANUARI! Det är liksom fyra månader sen? Vi som hängde jämt! Tur att vi inte lever på 60-talet, nu finns ju både mobiler och skype och sånt där annat bra! Men vi får slå våra kloka huvuden ihop och hitta en annan helg som passar oss båda.

Men helgen blev inte tråkig för det, Stina och jag bestämde oss för att gå ut idag. Tummen upp för det!

Effektiv dag

Sen tio till tre satt jag och pluggade på universitet. Oj, vad flitig jag var! Har fått klart några uppgifter. Den enda jag inte börjat på är den om kartläggning och åtgärdsprogram. Något jag borde ha börjat med idag när jag hade vänner runt mig som sysslade med samma grej. Men nejdå, inte gör jag det! Jag undviker det in i det sista.... Lika bra att ta dag i det nu.

För övrigt har jag fixat käk och städat lägenheten. Diskat, dammat, dammsugit och våttorkat alla golv. Flitig som en myra. Behövdes verkligen! För er som inte vet så hinner det bli ganska dammigt under fyra veckor. Dagens visdom!


Bra dagar

Gårdagen blev väldigt bra! Efter en massa flaxande på stan träffade jag Rebecca. Vi tog en sväng till biblioteket och sen tog vi en fika! Sjukt roligt att ta igen all tid som försvann under praktiken.

Igår ringde de även från Åmåls kommun, så nu har jag sommarjobb i fem veckor! Var erbjuden båda perioderna men tog bara den första. Polen är min första prioritering liksom och jag hade inte hunnit med det om jag hade haft båda perioderna. Menmen, sjukt skönt att få lite pengar i alla fall!

Förhoppningsvis kommer Ida hit i helgen vilket ska bli såååååååååå roligt! Längtar redan!

Karlstad ♥

Efter mer än fyra veckor i Åmål är jag tillbaka i Karlstad vilket känns oerhört skönt! Att jag fick sällskap på tåget av pappa och Maria var ju inte helt fel. De drog dock vidare till the big town; Stockholm!

Dagen kommer innehålla en hel del saker. Först och främst så ska jag iväg till universitetet för att lämna tillbaka lite böcker och sedan drar jag vidare till Willys. Mitt kylskåp är ekar tomt så det ska fyllas på! Skulle behöva städa men det hinns nog med under veckan. Ska inte ha föreläsning förrän nästa tisdag så istället ska jag träffa Rebecca för att dricka kaffe! Utomordentligt bra!

Nu ska jag kila till bussen! Hejsvejs!

Hokus Pokus, så var det april.

Vad tusan hände? Det är redan april och hur tusan har det gått till?
Sista veckan på praktiken har påbörjats. En kortvecka bestående av fyra dagar som kommer gå så fort att man knappt hinner blinka. Eller ungefär då. De här senaste veckorna har gått ruskigt fort. Förstår inte riktigt vad jag ska pyssla med om dagarna till veckan?

Ska bli väldigt roligt att komma tillbaka till Karlstad. De kommande månaderna kommer det hända så mycket roliga saker! Läääängtar :D