monikaronning

Finfin dag

Mysig dag med massa skratt! Det är ungefär som vanligt när tokstollarna träffas!! Pappa drog så många dåliga skämt och vi andra skrattade. Underbart! Fick jättefina presenter också, bland annat det fantastiska halsbandet med ugglan. Kärlek vid första ögonkastet!


Lördag!

Idag kommer min fina familj hit! Pappa, hans sambo, min bror och hans flickvän. Ska bli sjukt mysigt att få ha dem här över dagen! Eftersom jag fyller år till veckan och inte har möjlighet att åka hem då, plus att jag har varit hemma två gånger de senaste två veckorna och inte var så sugen på att åka en tredje, bjöd jag hit dem istället vilket de nappade på! Efter att de kommer hit ska vi ta oss en sväng på stan och sen hem till mig för att käka mat och tårta. Myspys!


Bullbak

Det blev ett spontant bullbak med Edith och Lina igår! Sjukt mysig kväll med tokigheter och skratt. Vardagsliv!


<3

Lyckan kommer, lyckan går
Men min iphone, den består!

// en ny iphonenörd!


Nöjd och glad!

Vilken dag! Började med en lugn morgon med frukost. Frukost hör till ovanligheterna, därför är det en sensation! (Även om jag har blivit väldigt mycket bättre med frukostätandet sen jag kom tillbaka till Karlstad) Sen var det i alla fall en värdelös lektion från 11.00 till 15.00... Värdelös tid alltså... Men plockar man in en lärare från Göteborgs universitet som pendlar hit så får man de tider som passar henne... När lektionen äntligen var över stack jag till Söta Grodan och fikade med Rebecca, Daniel, Emil, Johanna och Edith vilket var mysigt! Käkade världens godaste burrito. Mums! Mätt som en sprätt stack jag hem och bytte om och drog och tränade på Friskis. Himmel och pannkaka vad härligt det var! Nu sitter jag här, ska snart hoppa in i duschen och sen blir det nog att kolla ett avsnitt av Bones tror jag!

Måndag

Idag har jag hunnit:
* Plugga på skolan i fem timmar
* Fikat med Rebecca och Emma
* Hälsa på Stina och Christer
* Ta en promenad med Stina
* Ta en springtur
* Sett ett avsnitt av Bones
 
 
Dagen har gått i ett! Men skönt är väl det. Då vet man att man lever i alla fall.
Imorgon blir det skola mellan nio och tolv i alla fall! Ett obligatoriskt pass som kommer innehålla en del drama tror jag? Med min studiegrupp kan det inte bli annat än fantastiskt!

Helgen!

Icona Pop
Ljusfest
 

Åmål!

Blev utgång igår ändå! Hade ju tänkt att hålla mig nykter i några veckor efter nollningen men icke sa nicke! Hakade på mina kära vänner till Icona Pop vilket resulterade en kul kväll!

Imorse hade jag lyxen nog att få skjuts till Åmål med Johanna! Tänk vad mycket roligare det är att samåka med någon. Timmen, som det tar att åka till Åmål, gick otroligt fort. Idag har jag hunnit med att umgås med min familj och gå på ljusfest. Bilder från ljusfesten kommer så småningom! Imorgon fyller pappas sambo år så vi ska fira henne och sen drar jag tillbaka till Karlstad!

Barnlitteratur när den är som bäst

- Jag undrar om det är svårt att flyga, sa Pippi och tittade drömmande över avsatsens kant. Bergväggen stupade brant ner under dem, och det var långt till marken.
- Ner skulle man nog kunna lära sig att flyga, fortsatte hon. Det är säkert värre att flyga upp. Men man kunde ju börja med det lättaste. Jag tror minsann jag ska försöka!
- Nej, Pippi, skrek både Tommy och Annika, o, snälla Pippi, gör det inte!
Men Pippi stod redan på kanten till bergstupet.
- Flyg, du fula fluga, flyg, och den fula flugan flög, sa hon, och just när hon sa "flög", lyfte hon armarna och klev rätt ut i luften.
Efter en halv sekunde hördes en duns. Det var Pippi som slog i marken. Tommy och Annika låg på magen och kikade förskräckta ner på henne. Pippi reste sig och borstade sig på knäna.
- Jag glömde att flaxa, sa hon glatt. Och så hade jag nog för mycket pannkaka i magen.
 
Boken om Pippi Långstrump - Astrid Lindgren

Nollning i mitt hjärta

Nollningen har varit helt fantastisk! Jag kan inte förstå hur den redan kan vara slut? På ett sätt kändes det som om det var igår den började och på ett annat så känns det som om vi inte har gjort något annat. Helt underbar har den i alla fall varit. Som pricken över i:t så avslutades nollningen med en sittning! Vi var läkare och vi vann tre priser; årets fjäsknolla, årets fjäskgrupp och årets karaktärsgrupp! Tror ingen grupp vann så många priser som vi?
 
Nu är det dags att ta dag i det verkliga livet med träning, plugg och riktigt matlagning i alla fall! En storstädning och en storhandling vore inte helt fel alltså!

Trött!

Oj, vad trött jag var igår! Jag var hemma vid sju igår morse och när jag kom hem städade jag undan det värsta efter förfesten. Sen sov jag till tolv och tvingade mig själv att gå upp! Vid tre stack jag och käkade pizza med Daniel och därefter tittade på finnkampen, eller ja, vi sov till det eftersom vi båda somnade! Stack hem vid sju och satte mig i soffan och där satt jag resten av kvällen typ?
 
Lördagskvällen/natten var fantastisk den också! Jag hade skitkul från det att den startade! Enda negativa är att nollningsbacillen har träffat mig nu så min hals är inte i världens bästa skick men vad gör det om hundra år?
 
Idag ska jag plugga är det tänkt! Sen ska jag till Stina innan vi drar vidare till fadderhänget där vi ska leka idag! Kommer bli awesome :)
Dessutom har jag lyckats fixa outfiten till sittningen på lördag! Kommer bli grymt bra det också :D

Nollning!!

Vilken vecka! Nollningen har slagit alla mina förväntningar! Jag bävar redan för att den ska ta slut!

Så här har i alla fall veckan hittills sett ut:
Måndag: Nolleindelning med rundvandring i stan och en avslutning med grillning på gubbholmen.
Tisdag: Utskottskväll, vi lekte massor av lekar. Gick hem till Daniel för en mellanfest som ägde sönder! Fy fan vad roligt vi hade!! Sedan blev det tempel där vi röjde loss i cirka fyra timmar.
Onsdag: En lugn dag för mig. Vi hade såpabandy och dessvärre blev vi utslagna ganska tidigt... Hann med en utgång på ankan också!
Torsdag: Kräftskiva och mysfest med våra nollor på campus. En spontan utgång på tempel.
Fredag: Spökbollsturnering som gick ganska bra, ända tills vi förlorade i kvarten men vi hade jätteroligt! Sen var det förfest hos mig innan vi alla drog till tempel och dansade rumporna av oss!

Fullt ös, medvetslös med andra ord :)

Ikväll blir det ytterligare en fest hos mig. Senare drar vi till Gubbholmen där vi ska möta upp alla i Läsk och tillsammans ska vi gå upp till Campus. Väl där kommer det bli last man standing vilket innebär att vi ska vara vakna till sex imorgon! Paaaaaaarty!

Ha en väldigt bra vecka, för det ska jag ha!!